NU SLUTAR JAG SNART

Och jag har tappat bort hon jag skulle jobba med idag, hon är putsväck och ingen vet vart hon är, så jag har tillbringat dagen med Framtida Uppslag, Rolighetsteorin, D&AD och lite annat. Ätit chips och frusit. Imorgon tar jag med mig en jacka tror jag. Iskallt här ju.

Pappa säger att jag ska vara open-minded, så det är jag.

Nu ska jag köpa pennor och vykort och presenter och sen ska jag hemåt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s