IBLAND RASSLAR DET TILL

Idag hade någon gjort frukost till mig. Gjort te och skalat en apelsin. Jag ville dö. Nästan i alla fall. Jag var så trött att det var som grus i ögonen och jag ville gråta av utmattning. Det är ju sådär ibland. Att ingenting stämmer. Men så plötsligt så stämmer allt. Som idag. Efter 20 minuter satt jag framför TVn och såg ett gammalt avsnitt av The Hills och tänkte att jag i alla fall har det bra som slipper bråka om killar och säga att det ska bli krig. Jag har aldrig varit speciellt mycket för krig om jag ska vara ärlig. Jag tycker att det känns ganska onödigt.

Igår såg jag Sunshine Cleaning. Den tog slut precis när det börjat, det var en väldigt konstig känsla kände jag. För jag gillade filmen, men den försvann liksom bara. Så jag blev lite besviken tror jag.

Jag hittade ett fotografi från i julas, när jag skulle visa upp mitt absolut bästa köp dethär året. Det är min Olympus Pen-EE kamera, den tar två fotografier på varje vanlig ruta och bilderna blir så fina så fina. Och så kostade den bara 20 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s