JAG FATTAR INGENTING, JAG ÄR VÄL LITE DING

Det har hänt lite saker här, jag har uppdaterat lite skulle man kunna säga. Och det är bra, för jag ska snart visa mapp. Och så måste man vara uppdaterad.

Bland annat har mina bejublade musikvideos lagts upp. Sånger från andra våningen.
Och så finns det en sida för indier. Den är mest för en tjej som heter Wesley som snart flyttar till Kanada, men som gör ett fatastiskt jobb på planning-avdelningen på Law&Kenneth där jag praktiserade i höstas.

Nu ska jag göra annonser. Trots att ingen bryr sig om reklam längre. Jag bryr mig om reklam. Jag älskar reklam tror jag ibland. Det kan ju vara livet som man säger så. Eller ja, vi kan låtsats i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s