SKA BARA MEDDELA ATT JAG ÄR GLAD

Så att ingen missförstår det och tror att jag är sur eller liknande.

Nu ska jag gå till Debaser. Där ska jag träffa Hedvig, Hedvig, Malin, Daniel, Martin, Alex och en hel hög andra. Det ska bli trevligt. Så godnatt Elsa. Och Malin vi ses snart! Jag ska dansa på borden. Här under ser ni när jag leker Elin Kling. Istället för ElleGalan firar jag av Martin. Det känns bättre. Godnatt.

En reaktion på ”SKA BARA MEDDELA ATT JAG ÄR GLAD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s