TIMO RÄISÄNEN ÖVERRASKAR MIG PÅ HALLMATTAN

För idag låg han där, platt och fin, utan plastigt fodral. Så jag stoppade in honom i cdspelaren och nu vill jag dansa och gå på festival och sjunga med och skratta och ha roligt. Och sitta i samma kläder och se andras konserter och bara lelele. Jag vet inte om det blir så i år. Jag hoppas det.
Nu ska jag lyssna lite mer och så ska jag komma på en herrans massa bra frågor tills imorgon. Vi får det nog trevligt Timo och jag.

En reaktion på ”TIMO RÄISÄNEN ÖVERRASKAR MIG PÅ HALLMATTAN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s