SPELA FOTBOLL I CONVERSE

Det ska jag göra idag, premiär träning på Folkungaplanen. Den som vill får komma och titta. Jag ska spela i tajts och shorts samtidigt, det har jag sett att andra gör. Och i både lång och kortärmad tröja. Mutta, du kanske kan köpa en IFK tröja till mig i present? Det vore ju som en dröm!

Saker som är bättre med kontor än med skolan:
Ingen kö till mikrovågsugnen
Bättre kaffe
Varmare
Ingen trasig skrivare
Renare
Ingen salsbokning

Jag vill aldrig åka härifrån. Jag skulle kunna bo här. ÅÅÅÅH vårt lilla (stora) kontor!

Idag har vi även varit på Rikspolisstyrelsen. Det var intressant. De hade väldigt små fönster tycker jag, jag undrar just hur arbetsmiljön är där. Det var ganska dålig luft i rummet vi satt i också. Hoppas de har det bra, poliserna. Vi fick tyvärr inte fotografera hos Polisen, det var stränga order och när vi skulle gå ut var vi tvungna att gå igenom en StarWars-liknande luftsluss. Mycket intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s