KONTORSDAG OCH REKLAMMIDDAG

Det är vad jag har ägnat dagen åt. Imorgon ska jag börja skriva på novellen till antalogin, jag har äntligen bestämt mig för hur det ska se ut. Kommer inte bli toppen, men kanske intressant. Och någon kommer nog vilja döda mig. Men sånt får man ta. Det och email om att jag inte fått knulla på länge. Nehenej, sån är jag, tänker jag då. För det rår ju sig ingen på. Om man bara är sån.

Här är Björn Gustafsson-sketchen jag härmar när jag säger så:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s