NOUR ÄR SÅ HIMLANS ROLIG

Som i lördags, när hon skrämde mig mitt på Götgatan, iklädd peruk sprang hon fram och bankade mig i ryggen. Jag kunde inte ens förstå att det var hon och tittade på henne som om hon var en galning. Det är hon visserligen också, men jag blev så rädd att jag inte ens kunde prata. Åh jag älskar Nour. Hon är så bra.

Och vips startade jag en videoblogg!

En reaktion på ”NOUR ÄR SÅ HIMLANS ROLIG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s