NÄR JAG FÅR EN SON

Ska han heta Johnossi. Det är himlans fint tycker jag. Och det blir som en hyllning till två himlans fina bekanta.

Det är såna saker jag hinner tänka på när jag inte är i storstan. På mina framtida ungar och på framtiden i allmänhet. Egentligen vill jag ge de få som hittat hit idag ett brev jag skrev till Kajsa för några dagar sen, men jag vet inte om jag vågar, för det är så himlans fint men ändå så privat. Och så kanske jag skrämmer iväg någon jag redan skrämt iväg.

Idag har jag också varit i mitt favorithus. I huset jag vill bo i hela sommaren och bara skriva skriva skriva. Någon mer som vill flytta ut till landet? Säg då till. Vi flyttar efter min slututställning. Det är strandtomt och det finns en herrans massa sängar.

Nu ska jag åka till ICA och se mamma bete sig som en lokalkändis. Hon är det här kan man säga. Jag hatade att åka till ICA som liten för alla skulle ta på mig och säga att jag var så lik min mamma och att jag hade så mörkt hår kommenterade de också. Nu tittar de mest och frågar hur det går med jordgubbarna.

2 reaktioner på ”NÄR JAG FÅR EN SON

  1. Vågar mig på en gissning att ni är ute på öa under helgen. Det är som det är här ute. Alla känner alla, precis som att alla är släkt med alla. Bara att härda ut. 😉 Hoppas ni får en fin ledighet! Kram

    Gilla

  2. Åh ja, det är helt fantastiskt att vara här ute. När man inte har något annat att klaga på klagar man på det som är bra! Hoppas ni har det toppen också! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s