IDAG BLEV JAG STOCKHOLMARE PÅ RIKTIGT

Jag vaknade så hiskeligt tidigt klockan fem snarare. Det var vedervärdigt. I alla fall, jag tänkte att jag skulle vara tidig i studion och spela in min voiceover. Så det var jag. Jag tänkte ta mig till Kungsholmen med trean, men det misslyckades med, jag tog tvåan. Så jag fick hoppa av. Innan jag hoppade av hoppade jag ju på bussen. Då hände en rolig sak. Jag sa till en tjej som gick på bussen före mig, för ”det finns ju kö”. Herregud. Jag minns när jag precis flyttade hit och blev tillrättavisad i buss-kön. Då höll jag på att smälla av. Nu gör jag samma sak själv. Tagit seden dit jag kommit med andra ord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s