EN HERRANS KONSTIG HELG

Ja gud ja, allt började i onsdags, men en onsdagsfest som slutade på Kvarnen, sen fortsatte torsdagen med skola och glasspromenad genom gamla stan och sen middag och drinkkväll och sen guldägget. Och sen efter det till Orionteatern och sen hem och sen upp och sen till Debaser och sen hem och sen upp till skolan och sen hem och ut till Maja på Telefonplan och dricka vin och äta ost och prata strunt och fixa boende i New York och allt möjligt och sen till Folkbaren och sen till Debaser och sen hem och ha mys med Hanna på Skypen hela natten tills det var morgon och vi var tvungna att gå till skolan.

Nu ska ni få bilderna som illustrerar kvällen.


Skype med Hanna KL 4:45-8:50

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s