VAD ÄR DET SOM GÅR OCH GÅR OCH GÅR MEN ALDRIG KOMMER TILL DÖRREN?

Idag var det vi. Herregud vad vi gått alltså, ni förstår inte mina vänner, vi har gått över hela stan!

Efter ett lite sent uppvaknande åkte vi med tunnelbanan in till Canal och mötte upp Malin, det var fin för vi skulle inte ha setts på så himlans länge annars, sen gick vi och åt mat och sen promenerade vi runt och runt och runt. Vi hamnade på Beacons och jag köpte ett par sprillans Coverse för 16.25, det var ett kap tycker jag. Jag har dem på mig nu. Och nu väntar vi på att det ska bli kalas.

Ni får några bilder att titta på så länge, egentligen vill jag bara sova, men det går inte riktigt just nu.


Här är vi på bron över från Manhattan till Williamsburg.

Och här är mina vapendragare på bron.

Malin på bron

Arielle på tunnelbanan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s