GOODMORNING MANHATTAN

Idag vaknar vi på Manhattan! Numera sover Felipe på golvet och jag har uppgraderats till en säng bredvid Camilla. Mer än underbart!

Till alla er där hemma! jag kommer inte spela skivor ikväll på Nada, Emelie ska spela ensam, det har bara blivit något konstigt med det, hoppas jag! Så Jonas och Pontus- GÅ INTE DIT FÖR ATT MYSA MED MIG! Gå dit för att ha kul.

Ni andra då? (jag har delat upp er i ett gäng läger nu: de gamla som tycker om mitt pladder, de som likt mamma och pappa vill läsa om New York och ni nya som kommit från Sandra och säkert mest önskar gullliga berättelser om kärlek, jag kan inte lova att ni får allt, men jag ska försöka att ge alla något litet)

Nu ligger Camilla och jag och viskar med varandra, jag tror Felipe börjat röra sig faktiskt, vi andra ska ut och handla, Camilla o Jonas o alla andras baggage försvann i någonstans på vägen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s