GUD SOM HAVER SKORNA SKAVER

Tänkte bara säga att det ju är himlans roligt att så många hittat hit. Ni kanske vill berätta något, hittills vet jag att Eva funderar på att bli copywriter, det vill Sandra med, att Hanna tänker som jag ibland och att Mannen som kan tala med fittor vill att jag nämner honom, men mer då?
>Berätta något roligt!< är min favoritfras. Efter den kommer >Berätta något oväntat!< Enligt en kille som heter Linus dödar dedär två fraserna allt vad fantasi heter. Han tycker det är skitdåligt att säga sånt när man är på dejt, men ändå gör jag det, jag kan inte hålla mig helt enkelt! Det bara blir så, som av bara farten liksom.

Så, nu ber jag er! Berätta något roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s