THOMAS QUICK OCH JAG

Jag lyssnar på P3dokumentären för tredje gången på några dagar. Det fascinerar mig så mycket. Jag fascineras ofta av saker och det blir lätt liksom en besatthet. Jag läste så mycket om Palme-mordet att det blev obehagligt och oattraktivt. Jag lärde mig allt om Jesus Christ Superstar och blev jobbig.

Ibland undrar jag varför det blir så. Om det är för att jag har för lite fritid. Om det är för att jag har för mycket tid att lägga på ingenting alls.

Nu ska jag bränna skivor inför hemvändarfesten på lördag på Folkbaren och sen ska Victoria och jag gå ut i solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s