NÄR DÖDEN BLEV JULI OCH ALLT FÖRÄNDRADES

Jag grämer mig inte så mycket lägre. Jag hatar att jag gjorde dig illa. Att du började må illa. Men jag hatar också vad du gjorde mig. Hur du bagatelliserade det. Jag förstår att det blir så, för ja, herregud, man träffar ju andra, och man blir kärare än någonsin tidigare. Någonstans minns jag ju ändå hur du gråtande sjöng att jag betydde allt på denhär sidan döden. Nu nöjer jag mig med att det är på denhär sidan juli. Det är ganska fint också. Du kan ju sjunga den på min begravning om jag dör först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s