LUDNA ARMAR OCH SOMMARDOFT

Ibland går det dagar utan att jag tänker på det. Att det är sommar nu. Att junimånad har börjat och att om jag varit lite yngre än jag är så hade jag haft sommarlov och köpt en fin klänning och sen varit bekymmersfri i tre månader. Tre månader då jag åkt båt och legat på en äng och tuggat på ett grässtrå. Jag hade cyklat ner till Jonas direkt när jag vaknade utan att äta frukost och så hade vi vingligt cyklat till stranden och legat där resten av dagen.

Det är konstigt med sommaren. Den får mig liksom att må så bra. Det kanske är för att jag är en öbo. Det är lite jobbigt att bo i stan, men helt okej när man vet att Slussen och vattnet ligger så nära ändå. Men det är tråkigt att det inte luktar salt i Stockholm på samma sätt som det gör en blåsig dag i Göteborg. Något annat som luktar annorlunda hemma är huden. Den luktar liksom salt och sol. Här luktar den bara blaskigt vatten och ingenting mer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s