PANIK OCH HEMLÄNGTAN

Saker jag längtade efter när jag var på väg hem:
En hand att hålla i
En axel att luta mig mot
Evelina Hultqvist
Jonas Berg
Något att äta
En lilltå-nagel på vänster fot
Pontus Tenggren
Alexander Gustafsson
Britta Lindberg

Herregud, jag vill hem till Göteborg nu, ligga i solen i gräset och lyssna på Håkan Hellström, klättra i träd i Kungsparken och fnittra hela morgnen. Ligga på ett golv och skratta. Sånt vill jag göra. Jag saknar hemma lite mer idag än jag gjort på länge. Men efter torsdag, ja, då jäklar då åker jag!

Jag tänker att vi alla ska vara lediga tillsammans och att jag ska vara glad och att solen ska skina och att det bara ska vara så himlans roligt. Så tänker jag ha det. Och så ska vi åka till landet och sola och bada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s