EN VANLIG DAG I SÄNGEN

Vaknade klockan 11. Det kändes som ett rekord. Då hade jag fem missade samtal, fyra från i natt och ett från i morse och det var pappa. Nej, pappa ringde inte mitt i natten, det var någon annan. Sen hade jag fyra sms också. Det sista >Är du vaken?< Nej, det var jag inte, för då flöt jag runt i mina feberdrömmar.

Mest så här på vardagarna är det jag och Hem till gården, en sån kvalitetsserie! Jag fullkomligt älskar den serien. Speciellt Edna som jag inte förstår varför hon har hatten på sig hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s