FY FABIAN VAD FINT ALLT ÄR ÄNDÅ

Alltså ibland måste jag skratta/skatta mig så lycklig, fy fabian alltså! Hela dagen har jag legat sjuk. Sen frågade någon om jag inte skulle komma till Gröndal och se på fotboll, det tänkte jag, men klarade mig knappt ner till hallen och fick vända om.

Nu när jag kommit hem, och läser Evelinas blogg som jag brukar om kvällarna, min kvällstidning så att säga. Och gud vad jag skrattar. Kicki Danielsson. Och gud vad jag saknar. Evelina vad jag saknar dig. Snart tänker jag komma hem. Då ska vi skratta en massa.

En reaktion på ”FY FABIAN VAD FINT ALLT ÄR ÄNDÅ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s