SNOPET

Efter att ha planerat hela min födelsedag, ett litet kalas och sen klackarna-i-taket, så släpper mamma bomben. Jag fyller inte alls år på tisdag. Jag fyller år på onsdag.

Så nu blir det, jag vet inte, något annat, eller precis samma, fast på onsdag. Då hoppas jag att du kan Pontus, och att ni firar Martin på tisdag istället. Det stör mig lite, att ajg glömmer så många saker för tillfället. Men det kanske kommer med åldern, ja, så säger vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s