HÄNG MIG OM NI VILL

Nu ska vi snacka copywriting som det efterlyses så mycket om hela tiden.

Gud dethär med mapvisningar alltså, det är någonting utöver det vanliga. Man har en mapp, en stor sådan har jag, den är större än ett stående a3, just för att ett a3 ska få plats i den. Och en jäklarns massa plastfickor. Sen fyller man plastfickorna med jobb man gjort, kampanjer man skissat på, tankar man har, iPhone-applikationer man kommit på och andra saker man tycker om, som en tidning eller ett fotografi man tagit, eller en bild man ritat, eller ja, vadtusansomhelstegentligensomsägernågontingomjustdig.

Så, när mappen är klar, eller känns lite klar, då börjar man ringa, eller maila. Man ringer och mailar som tusan. Hela tiden. Och så ber man om att få komma upp på kontoren och visa sin lilla mapp, det får man oftast. Så kommer man dit, tar ett glas vatten när de frågar om man vill dricka något och så sitter man där, och fläker ut sitt liv, sitt inre. För det är ju precis så det känns, man visar upp hela sig i dendär jäklarns mappen. Hejhärärjag!

Om de inte gillar det man visar? Ja, då säger de oftast det. Direkt. Och så sitter man där och ångrar att man sålde dendär snaran förra veckan.

Det var det. Idag har jag varit på två mappvisningar, det var skittrevligt. Och vattnet smakade gott på båda ställena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s