MIN GRANNAR vs MINA VÄNNER

Jag har ett helt gäng grannar här i Stockholm, långt många fler än jag har i Göteborg, eller på Tjörn, på Tjörn är vi ju inte så många alls. Men här svämmar det över. Vissa dagar sitter jag på balkonggolvet och bara iakttar. En gubbe jobbar ensam, han kanske bor ensam också, men han sitter alltid vid en tjockskärmsdator och jobbar hela nätterna, vi håller varandra sällskap ibland. Sen har vi barnfamiljen rakt över som alltid stressar och alla som går ner från lägenheten och direkt in på Bishops Arms, som om att ingen skulle märka dem, de bara slinker in. Mest synd tycker jag om de osm bor snett över, i det fula tegelhuset, deras lägenheter är så mörka och tråkiga, det vet jag, för jag var där och kollade på en lägenhet innan jag köpte min. Och så finns det de som alltid har persiennerna nere, lite tråkigt, men skönare än vad det är för Nicklas och Frida, deras grannar över gården har sex hela dagarna, utan persiennerna nerdragna.

Nu är det dags att gå in från balkongen och ta på sig något mer vettigt än ett Snobben-nattlinne för idag ska jag hälsa på två byråer och då måste man göra bra intryck förstårni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s