SOMMAR SOMMAR SOMMAR


Sommar och sol och jag har kort tajt kjol. Eller i alla fall en tjocktröja, stövlar och blommig klänning. Det är skönt att vara själv men inte ensam. Jag tog tre simtag och mamma hisnade av vattnet lite halvkalla temperatur. Imorgon hoppas jag att Mattias kommer förbi på moppen och att vi kan ta en glass. Nu ska jag snart sova, men först ska Sverrir få svara på alla mina jobbiga frågor om hans regidebut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s