GE MIG ETT RIKTIGT JOBB

Jag drömmer lite om att bo på landet hela livet från och med nu. Inte ha någon hyra utan bara leva här, cykla till affären och cykla till stranden och pilla här hemma och plocka bär i skogen och allt såntdär. Men jag kanske behöver någon att göra det med. Så jag slänger ut det nu, som en kontaktannons. Tänk långa promenader, kulna nätter, mycket vind. Och mycket cyklande, för bil, det har jag inte. Visst låter det toppen?

Men det återstår en sak till. ETT JOBB. Jag behöver ett riktigt, fast jobb. Man kan inte skriva om leksaker hela livet.Och boken är snart klar.

Dags för mig att duscha och hämta mamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s