DET BÖRJAR BLI TJATIGT, MEN: HANNA WITTMARK, DU ÄR BLAND DET BÄSTA JAG HAR

Jag erkänner, jag skriver alldeles för mycket om Hanna, men det spelar faktiskt ingen roll. Det rör mig inte i ryggen. Det finns några som jag skulle vilja skriva om hela dagen: Hanna, Kajsa, Alexander, och några fler. Idag fokuserar vi på Hanna. Anledning: Hanna fyller år idag. Och hon kommer hem på fredag.

Så, till dig, Hanna, grattis på födelsedagen. Och tack för allt. För peppen, för att du är så smart och klok och lugn och kallar mig för söta saker när jag är ledsen och villrådig. Och för att du bara finns där och bara är. Du är bäst- ingen protest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s