!LEVANTATE!

Jag gick aldrig och lade mig i söndags. Det var sommar hela natten och vi dansade och drack pastisse och log och skrattade och drack vin och lyssnade på Olle Ljungström och bytte hattar och skrattade och tonårsgrät och rusade runt och hade efterfest och skrattade lite mer.
Sen vaknade jag och det var höst. Nu viner vinden kring knutarna och jag packar ihop mig. Sommaren är liksom lite över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s