<3IDAG

Nej, det ska inte stå IDA, det ska stå IDAG. Det är nämligen en bra dag, jag vaknade av att klockan ringde, sen satt Linnea på golvet med en handduksturban och sa att hon redan stökat ner, efter mindre än ett dygn. Då var klockan 8. Andra gången jag vaknade var klockan 10. Då ringde jag ett samtal, men fick inget svar. Efter det gjorde jag ingenting ett litet tag, mailade lite, skrattade lite, sen tog jag på mig, och gick ut, tog bussen, glömde nycklar, fick springa tillbaka, mötte Magnus, hade ett bra möte, ringde Alex och berättade om mötet, kom hem, och nu sitter jag här, jag har bränt 10 skivor och snart ska jag möta Oskar för att gå på smygläsning av Nöjesguiden. Det gör alla fräcka i fräckestan. Helt plötsligt är jag fräck. Herregud, kan man tänka sig? Emerentia Leifsdotter Lund är plötsligt fräck!!!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s