ATT LETA NYA JOBB

Det är ett helvete kan tyckas, men samtidigt väldigt roligt, förra veckan träffade jag några som jag verkligen gillade. Jag gillade dem så mycket att jag kunnat stanna på direkten.
Idag har jag mailat ett gäng byråer och frågat om de inte vill träffa mig, några har jag ringt också.
Snart åker jag hem till Göteborg igen, jag ska sova i mitt första flickrum, eller i bäddsoffan hos min syster. Det ska bli skönt, men samtidigt ovant. Men vad gör man inte för framtiden. Så ska jag bara vila, klippa lite papper, godkänna lite visitkort, gå på några möten.

Idag ska jag också gå på möten. Först med Magnus som är en helt ypperlig typograf. Sen ska jag äta med Rebecka på Malmen och sen mellan tolv och två ska vi spela skivor. Pop och fina låtar. Det tror jag kommer att bli toppen.

Annars då? Ingenting. Jag bränner skivor som förbytt och mailar med Klara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s