PARANOID

Åh, dethär är faktiskt min favoritlåt, den är så himlans bra.

Ibland när jag ska spela och inte riktigt kommer på vad, eller inte orkar tänka själv, då ringer jag mamma och pappa. Det är alltid smart. Nu sa mamma Bette Midler, vilket jag redan fixat, och pappa ropade Nessum Dorma, det är min och pappas låt. Vi brukar lyssna på den varje nyårsaftonsnatt när vi kommer hem. Nu när jag tänker på det vill jag nog fira nyår med pappa i år. Det vore mysigt.

Nu ringde det igen, mamma tycker jag ska ta med Queens I want to break free, för att det är mammas och pappas låt. Det är ju lite lustigt låtval. Lite som när första makarna Schulman gick ut ur kyrkan till I still haven’t found what Im looking for.

Det blir inte mycket mer just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s