OCH SÅ LITE SJÄLVRANNSAKAN PÅ DET, TACK!

Jag sitter och funderar över lite saker. Som vad för chips som är mina favoriter, eller vilken färg jag egentligen tycker bäst om. Vilket TVprogram som är min favorit eller bara vilken låt jag lyssnar på när jag är glad. Helt enkelt vad man får stå ut med när man är tillsammans med mig.

Favoritfilm: Love Actually för att den är så fin och alltid får mig att må bra och Into the Wild för att musiken är så bra och manuset är fantastiskt och känslan och bilderna och vyerna och skådespelarna och alltalltallt.
Favoritdricka: Pastisse, vatten och cava, inte samtidigt, utan var för sig.
Favoritlåt: Det här är så svårt att jag inte vet riktigt vad. Det finns så många. Och det finns så många fina. Men jag tror nog ändå att jag tycker att Society är en av världens bästa. Eller This is the thing, eller kanske Favourite Waste of Time. Eller kanske Baby Jane. Nej nu kom jag ju på det. Min absolut bästa låt är I’m Ond Fire. Det finns ingen bättre. Tack Bruce!
Favoritcafé: Förut, för längesen fanns det ett kafe som hette Cafe12, idag ligger BjörnsBar där tror jag, det låg på Victoriagatan i alla fall och kaffet kostade 12 kronor och man satt på mattor och hade låga bord. Där satt jag halva gymnasiet, för så få andra hade upptäckt det.
Favoritbar: Det finns faktiskt ingenting att tvivla om här, det är så att Folkbaren vunnit mitt hjärta helt och fullt. Det finns ingenting att konkurrera med känns det som. Det kanske mest beror på Jonas.
Favorituteställe: Förut, när Storan fortfarande fanns i Göteborg tyckte jag att det var toppen, för lokalerna är så fina, men nu finns det inte länge och Berns kanske vinner ändå.
Favoritklädesplagg: Jag har en klänning med lavendellila blommor på, den har bar rygg och är alldeles jättepuffig. Det är den finaste klänning jag äger.
Favoritgodis: Allra mest tycker jag om lakrits, gärna såna elefantsnören som man hade på kalas när man var liten och tävlade om att kunna äta upp snabbast utan att använda händerna. Jag vann en sån tävling en gång på Hanna Malmquists land.
Favoritchips: Det finns några i Indien som heter Peppy. De är de godaste jag vet. De smakar liksom tomat.
Favoritskor: Egentligen borde jag vara sådär moderiktigt och säga att jag fortfarande letar efter det perfekta paret, men jag tror att jag hittade dem för 1000 kronor på Whyreds pop-up-outlet förra vintern. de är svarta och har 14cm höga klackar och låter alldeles fantastiskt när man går i dem. Bestämt kan man säga att de låter.
Favoritmaträtt:
Efter att ha dividerat dethär med mig själv ganska länge nu har jag kommit fram till att jag egentligen inte tycker så mycket om mat. Men jag gillar musslor.
Favoritplats: Om jag skulle välja en plats på hela jorden. Så är det på klipporna på mitt land. För det är så tyst där om nätterna och luften är så ren och klipporna så mjuka att man kan sova direkt på dem. Och så luktar det salt. Vatten ska lukta salt. Inte unket.
Favoritresa: När SJ inte krånglar är Stockholm-Göteborg och omvänt ganska svårslaget. Men jag tror inte det är sträckan egentligen, jag älskar att vara på väg. Jag älskar att åka bil. Jag älskar att åka tåg. Jag älskar att flyga. Hade jag fått bestämma hade jag alltid varit på väg någonstans. Och aldrig stannat.
Favoritfärg: Nu har jag tänkt färdigt, och jag tror att min bästa färg, tråkigt nog är svart, men egentligen gillar jag blommigt mest, men det så är många olika färger. Eller kanske rosa.
Favoritradiokanal: När jag var liten och vi satt i en våningssäng hos våra grannar på landet, då lyssnade vi på NRJ för de spelade så häftiga låtar. Nu tycker jag om pratet mest och då kanske man måste säga P1 eller P3.
Favorittv-program: Beverly Hills. Det kansek har med att göra att mamma inte ville att jag skulle titta på det när jag var liten, men hur som helst så älskar jag det. I alla fall fram tills att de ska börja university. Team Bren
Favoritbok:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s