SÖNDAG: SEX

Chattade lite. Pratade mest om sex. Jag vet inte ens hur det kom sig, men på något sätt kom det sig. Lite tivelaktigt, men det bara blev så. Känner mig utmattad av bara samtalet. Men roligt. Och så skrev jag klart en krönika. Eller jag tog mod till mig och skickade den. Min förra var lite felstavad och dålig känner jag i efterhand.

Göteborg är kallt och det börjar bli höst här. Imorgon ska jag på möte med Alex. Det blir nog bra till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s