EN DAGBOK, TRE PROMENADER OCH TVÅ GLAS HALLONSODA SENARE

Är jag hemma.

Alex och jag har träffats hela dagen, vi har gått på Emmaus, vi har promenerat till Gamlestaden och tillbaka igen, vi har köpt tre par skor och ätit pizza med Nisse på Stigberget och fnissat åt kärlekspar och lantisar och jag har ramlat och vi har läst högt ur våra dagböcker och spelat lite gitarr och suttit på ett fik och druckit varsin cola med sugrör och varit i en databutik och sett en råtta och varit uppe och hälsat på hos pappa utan att han var där och vi har gått en ful väg och hittat tre sprutor och pratat om folk vi legat med, eller velat ligga med och om kändisar och om oss själva och om andra.

Göteborg är inte så dåligt ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s