LÅT DET ALDRIG TA SLUT

Om jag hade fått bestämma hade jag suttit i en park med mina kompisar för jämnan. Och så hade jag druckit Törley, men inte alls blivit lika full som jag var igår. Det var bedrövligt vad fort det gick. Sen drack jag vatten i tre timmar och då löste det sig. Klockan var bara halv ett när jag var hemma, men det var en toppenkväll ändå. Jag tror att jag kan prata viktigheter med Emelie i all evighet faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s