ANNA FLYTSTRÖM ÄR SIN KILLES FLICKVÄN, GLÖM INTE DET

Jag läser dethär och jag dör lite.

Det är en fin sak att vara någons flickvän, jag var någons flickvän länge, men varje gång någon presenterade mig som någons flickvän fick jag en klump i magen. När det tog slut trodde jag att det skulle försvinna. Det gjorde det inte. Jag blev någons förra flickvän.

Nu till saken:

Anna Flytström och jag har jobbat ihop. Vi gjorde det ganska länge. Vi skrev båda för Djungeltrumman. Sen jobbade Anna på City och senare på Aftonbladet, där jobbar hon fortfarande. Och så spelar hon skivor. Och spelar in webb-tv. Och så är hon tillsammans med Jerry Boman.

Detdär sista är enligt Göteborg Nonstop det viktigaste. Hon är alltså ingenting förutom sin killes flickvän.

Det är en konstig grejj att skriva, en högst konstig sak. En högst förnedrande sak att skriva. För Anna är en helvetes bra tjej, hon är säkert en helvetes bra flickvän också, men det hör inte hit.

Och ingen hade någonsin skrivit tvärtom. Ingen hade skrivit att en kille som gör egna saker, som jobbar hårt, hade varit känd för att vara någons pojkvän. Ingen kille hade minimerats till att vara sin tjejs kille. Ingen kille hade blivit fråntagen sitt eget liv och sina egna gärningar.

Och Anna är inte känd för att vara sin killes flickvän, Anna är känd för att göra bra saker. För att intervjua folk och för att producera riktigt bra musiktv på webben. Det borde ni veta det borde Göteborg Nonstop veta.

Vem hon är tillsammans med spelar ingen roll, det enda som är intressant är att de jobbar ihop Jerry och Anna gör en massa saker ihop. De jobbar bra ihop helt enkelt.

Anna är Anna. Och Jerry är Jerry. Jag hoppas att Jerry kommer var Annas kille hela livet. Och att Anna kommer vara Jerrys tjej hela livet. Men jag hoppas att vi andra aldrig mer behöva läsa om det. Annat än i deras bröllopsannons.

 

PS jag är så sur att jag har svårt att sammanfatta mig.

6 reaktioner på ”ANNA FLYTSTRÖM ÄR SIN KILLES FLICKVÄN, GLÖM INTE DET

  • Du kan läsa motiveringen i kommentarsfältet på nonstop, eftersom de uppenbarligen inte släpps igenom här.
   Jag är inte så intresserad av genusdiskussionen i just detta sammanhang.

   Peace.

   Gilla

  • Men jag ser ju ingen.. det jag skrev att Anna dels var känd för att vara tillsammans med Jerry, sedan betonade jag att hon även var journalist i egen sak samt att de arbetade sida vid sida.

   I blogg- och musiksammanhang ÄR nog Jerry mer känd, och det var snarare ett sätt att försöka upplysa om sammanhanget till läsarna. Ungefär som man i ett klubbsammanhang kanske frontar mer med en viss ”kändis-dj”.

   Sedan tror jag att om jag blev ihop med Robyn hade jag för all framtid i alla fall i musiksammanhang varit känd Robyns pojkvän och det hade jag väl fått finna mig i.
   Jag hade nog varit jävligt glad dock, att ha en såcool, duktig och rik flickvän som faktiskt valde mig fastän hon säkert skulle kunna få vemsomhelst..

   Gilla

  • Det är det säkert, förmodligen för att det tyvärr fortfarande finns fler kända personer som är män, men motsvarigheten existerar definitivt – utan att orka rabbla exempel.
   Däremot tror jag inte män känner sig lika kränkta av det och känner inte att området är minerat på samma sätt. Men de kanske bara döljer det bra och blir impotenta, vad vet jag.
   Jag är inte intresserad av att föra en genusdiskussion, jag har inga poäng i genusvetenskap, jag är från landet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s