HEJ IGEN!//EN RECENSION AV NÅGON JAG INTE KÄNNER

Vi har ju aldrig träffats, men när jag ser honom på bild tänker jag att han nog är en sån som gillar alldeles för unga tjejer för hans egen ålder. Och när jag tittar på hans profilbild på Facebook tänker jag att han säkert gillar osmakliga saker i sängen. Jag tror nog att han är en sån som faktiskt förtrycker tjejer som inte imponeras av honom och han sätt.
Eller vänta, vadå tänkte, jag har visserligen inte träffat honom. Men det är sån han är. Jag vet ju hur han är, trots att vi aldrig träffat och jag bara sett honom på avstånd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s