ÅH WORDPRESS, VAD JAG SAKNAT DIG!

Det är som om att jag inte kan förstå, det är så vansinnigt skönt att vara tillbaka på WordPress, som en befrielse nästan!

En annan sak jag inte kan förstå är det faktum att Love och jag efter den 12/1 kommer att bo på i Linnéstan i världens finaste tvåa med kakelugn och stort kök och tre meter i tak och stukaturer och fina golv och alltalltallt som en kan önska sig, jag ska bara måla om lite först, sen är det perfekt.

Det är som om att det blev lite verklighet idag, jag mailade Jonas och berättade, jag saknar honom så mycket, men det var som om att det var ett vägskäl, där jag var tvungen att välja, bo här och jobba, eller bo i Stockholm och kanske inte göra så mycket. Det var liksom verklighet då, när jag sa det till Jonas. Som att det var sista utposten på något konstigt sätt.

Nu är arbetsdagen snart slut och jag ska gå hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s