ÅH JAG UNDRAR HUR DERAS BARN SER UT

Min kille och jag är inte direkt lika, han är mer lik min pappa, jag är liksom på allvar tillsammans med min pappa. De pratar lite för högt ibland, ska fixa allt själva, samlar på böcker om Göteborg, gillar båtar, kavlar upp skjortan och ja, andra saker. Mamma och jag brukar fnissa åt det, hur våra män beter sig, fast inte på sättet att vi kallar dem gubben och de kallar oss regeringen, bara gulligt, snällt, ett älskvärt fniss kan vi kalla det, det blir bra. Vi tycker ju om dem så himla mycket, inte trots deras egenheter, utan tack vare deras egenheter.

Nog med kärleksdravel, jag av-följde en halva i ett par på Twitter idag, jag insåg att jag inte orkade se deras twitter-sms-konversationer längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s