SIDECHILD!

Jag har en kompis, nästan en av de bästa, Pontus heter han, han har krulligt hår och en fantastisk röst. Jag brukar alltid fråga Pontus om jag inte får köra med honom, men han verkar inte förstå seriositeten i förslaget. Han fnissar och säger ”absolut” men inget händer. Kanske är det därför han väljer att spela i Sofia Kyrkan när jag inte är i Stockholm, så att det inte finns en chans att jag springer upp på scen och tar ton. Jag kan alla hans låtar någotsådär och det vore inte direkt en match tänker jag. Men som sagt, jag är inte i Stockholm.
Är du i Stockholm den 21/12 tycker jag att du ska gå.

Det var dagens tips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s