SÖNDAGS/JULKLAPPSTRIX/EXTRAKNÄCK

Så idag har jag pillat lite, gjort lite julklappar mitt i all stress och prat och umgänge (<3 Hedda).
Tre halsband. Vill ni köpa får ni. Vi kan säga 150 eller 200 kanske. Blir väl bra. Så kan jag köpa fler julklappar till hela min tjocka ingifta släkt som jag skaffat mig. Härmar ni blir jag något irriterad, men samtidigt stolt.

PS: tjat lönar sig. I januari körar jag på Sidechilds nya skiva. Jippie!!

2 reaktioner på ”SÖNDAGS/JULKLAPPSTRIX/EXTRAKNÄCK

  1. Ja, för det är ju inte som att folk gjort smycken av småprylar genom att sätta dit en ögla förr..? Jättefina, men du kan ju inte ta cred (syftar på det att du skulle bli irriterad om någon härmar) för något allmänt vedertaget.. Jag har gjort så sedan jag var tio. Just saying. Men som sagt, skitsnygga.

    Gilla

    • Åh men kära du, läs det igen och känn att tonen nog aldrig varit något annat än just ganska trevlig och rolig och skämtsam. Du tog uppenbarligen illa vid dig, blev du irriterad över att jag härmade kanske?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s