GOTT NYTT ÅR OCH HEJDÅ RÖDA STEN!

Nu är det bara 12 dagar kvar tills vi flyttar, det mesta ligger i lådor, förutom alla blommor som trängs i fönstret, sängen som Patrik snart kommer och hämtar, garderoben som ska väck och maten. Jag försöker ta slut på torrvarorna och bakade bröd i morse, lät det jäsa över natten. Nu ska vi äta första smörgåsen och sen göra oss i ordning, det är lustigt med nyår, det är så svårt att känna efter vad som känns rätt, det ska vara roligt, men samtidigt får inte förväntningarna vara för stora, för då blir det alltid tråkigt.
Vi gick en sväng förbi Röda Sten idag, som ett litet avslut i Majorna, tog en fika på Ångbåtscafeet och tjyvlyssnade på de två farbröderna som äger det när de pratade om USBminnen och ditten och datten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s