EMERENTIA-GALEN

Jag ska på gala, åh vad roligt tänker jag, men nu har jag klädpanik, jag köpte en 100kronorsklänning på Emmaus, kanske tar jag den, men jag måste slita mig från Juholt-cirkusen och bry mig om just galan. Jag är ändå lite glad, det finns ett givet samtalsämne idag, så slipper jag dra nya ur tombolan hela kvällen om jag skulle bli nervös.

Allt kommer bli bra och Pontus ska köra, det blir roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s