AHMEN TJENARE HEMMET!

Häromdagen jobbade vi natt, det låter häftigt, jag tänker att det låter som jag gör något betydelsefullt, är läkare eller sjuksköterska eller kanske vaktmästare eller nåt. Vi gjorde reklam, det var roligt, jag gillar att jobba, jag gillar att jobba natt, det är en helt annan grejj, det skojas och fnissas och den lilla arbetsgruppen kämpar så hårt för att sen äntligen få åka hem och vila.

Nu jobbar jag lite hemifrån, jag skriver texter och funderar, ringer samtal och planerar. Det är bra, det är roligt. Jag trivs. Jag ser också lite annorlunda ut än när jag är på kontoret, dels är hållningen sämre, men jag skojar också med mig själv, jag sitter nämligen framför en spegel och åmar mig på hemmakontoret. Det gör jag inte på jobbkontoret, vilket jag tror ni förstår alldeles utmärkt.

Jag ger er en bild: nej, jag ger er flera, där jag spexar, provar benor och har mig. Fo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s