MAMMA, ÄR JAG SNYGG?

Jag fick en klänning av Ebba och Karolina på Kaserntorget8 som tack för att jag spelade hos dem förra helgen. Jag vände den bak-och-fram och plötsligt passade den mig. Det blev urringning i ryggen istället för fram och det kändes bättre. Frågan är bara när jag ska använda den i verkligheten. I overkligheten använde jag den i måndags, då fotograferades jag för tidningen Mint. Kanske borde jag skaffa mig en ny stil, med boots och skinnjacka, så att det funkar att gå runt i nåt sånt här hela dagarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s