MITT EGET VÅRUPPROR

Jag läser Emma Sundhs blogg mest hela tiden, och har funderat lite över att kanske klä på mig mina allra vårigaste kläder och fotografera det, men jag känner mig inte helt bekväm med det, så jag avstår. Istället gör jag något annat, som kanske inte heller är så bekvämt, men ändå. Idag har jag mailat och frågat lite människor som jag sökt jobb hos och undrat varför de valde någon annan. För att få reda på lite mer om mig själv. För att vara lite, lite bättre nästa gång. Mitt eget våruppror handlar helt enkelt om att våga ta reda på saker jag måste bli bättre på och förändra.
Hittills har jag dock inte fått några svar, men jag har ändå vågat, och det är alltid något tänker jag.
Imorgon ska jag träffa Emilia på SVT och prata mobbning, nervöst men roligt. Och också något nytt. Snart ska ni se att jag övervinner höjdskräcken och står på en stege också. Eller börjar gosa med spindlar.

Och jag tog på mig nåt vårigt också faktiskt. Ett perfekt fynd från Emmaus. med prickar,  blommor och räder i ett.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s