RADIO RADIO RADIO

Jag älskar radio, gu så roligt det är! Idag var jag på Lindholmen och pratade med Emmy, Valeria och Alessandro, och Patrik då. Himlans trevligt och roligt, önskar att jag kunde suttit kvar vid micken och gästat Christer också, men det gick ju såklart inte. Vill du lyssna på mig går det bra att göra det här. Bland annat skriver jag en ny slogan till Obama och säger Swag. Och så råkar jag svära två gånger också. Inte okej. Det ska bli bot och bättring med svärande. Mindre svärande helt enkelt.
Såhär såg jag ut, om någon undrade det. Jag passade på att ha randigt, eftersom det funkar i radio men inte i TV. Oh the logic!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s