IDAG ÄR INTE EN ANNAN DAG

Det är som vilken måndag som helst. Med en stor skillnad. Breivik är i rätten.
Jag lyssnar på den via NRK och det sköljer över mig när åklagaren läser upp namnen, ett efter ett.
Tänk om någon av dem vore någon jag kände. Jag vet inte hur jag reagerat. Antagligen kanske inte alls. Antagligen hade jag tänkt att personen bara var på semester, och snart skulle komma tillbaka, precis som jag fortfarande tänker om Jesper. Han är nog tillbaka snart. Och varje dag och vecka och månad tänker jag lite mindre på honom, för att till slut bara finnas i periferin. En kompis jag en gång hade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s