ATT BARA GÖRA DET SOM KÄNNS ROLIGT

2008 bodde vi i Fionas föräldrar lägenhet i Stockholm hela halva sommaren. Det var sommaren innan jag började på Berghs, sommaren innan jag trodde att jag hittat rätt, men framför allt var det sommaren som Det bestämdes.
Det bestämdes att det var dags att bara göra det som är roligt.
Från och med då skulle vi bara göra det vi tyckte var roligt.
Jag har inte varit världsbäst på att hålla det löftet. Jag har gjort en massa jag inte tycker är speciellt roligt alls. En del saker för att jag ”måste” eller var ”tvungen”. Vissa saker för att andra sa det, eller för att det förväntades av mig.
Men det är slut med det nu.
Jag har sagt upp mig från mitt jobb. Jag är inte längre fast anställd på en byrå. Jag är jag och jag är copywriter, men jag är också fri, eller ensam eller för mig själv. Jag är jag. Och nu ska jag göra det jag tycker är roligt.
Jag ska läsa och fundera.
Jag ska sköta PR och event för lite olika saker.
Jag ska skriva så hjärtat värker och verkligen få till det där som Annika frågar efter när hon läser mina manus.
Jag ska fota så fort jag får chansen.
Jag ska spela skivor så mycket jag kan.
Men framför allt ska jag njuta. Och framför allt ska jag ta tillvara på mig. Och inte tänka så mycket på vad jag bör eller borde. Jag ska göra det jag vill. Och jag ska göra det jag tycker är roligt. Det lovade jag ju Rebecca, Susanna och Fiona den där sommaren.
Nu är det dags att göra slag i saken bara.

En reaktion på ”ATT BARA GÖRA DET SOM KÄNNS ROLIGT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s