DET HÄR ATT JAG RÅKADE KÖPA EN BRÖLLOPSKLÄNNING

Är helt sant, jag skulle på maskerad och det här var det mest välsittande och fantastiska plagg jag någonsin provat. Så jag köpte den och var glad i hågen tills personen i kassan sa ”Grattis” och ”När är det dags?”. Då förstod jag.
När Loves syster och hennes familj var här förra veckan sa hon ingenting, hon strosade runt här hemma och bröllopsklänningen var som den stora elefanten i rummet. Alla visste. Ingen sa nåt. Det gjorde att jag helt enkelt var tvungen att utbrista ”Det var inte meningen!”.
Här är den i alla fall, och nu väntar den bara på bättre tider, en annan maskerad (jag hade inte hjärta att bära den förra gången), ett frieri eller en kemtvätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s