MISSVISANDE STATISTIK

Ack så glad jag var över min trafik här igår, så många besökare. Och så visade det sig att alla, så klart, letade efter min bästa vän Azra Osmancevic och inte efter mig. 
Azra är en bra tjej, den smartaste jag vet tror jag. Hon kommer vara en av gudisarna till mina framtida barn. Och de kommer älska henne. 
En gång glömde ajg Azras födelsedag. 
Jag skrev lite om det då.
”Idag glömde jag av Azras födelsedag för andra gången i våra liv. Hon kom hem svettig till mig efter ett joggingpass och var glad i hågen. Vi kramades lite för hon har ju just kommit hem från New York. Och sen satt vi i fina rosa soffan och fnissade. Tittade på bilder på killar vi gillar och så åt vi soppa. Sen frågade jag henne hur det kändes att vara 23. Hon sa fint. Sen ringde hennes telefon. Då hörde jag sången. Ja-må-hon-leva-sången. Ja visst tusan! Hon fyller ju 23 idag, inte för längesen. Herregud. Då blev det fart på min lilla lata rumpa. Och jag tog fram två Piggelins ur kylskåpet. Så skrattade vi lite mer.” 
Jag hade glömt/förträngt det nu. Ångesten där alltså. Gången innan jag glömde den ringde jag henne o ba ”gu va du låter gla”, men en gång på min födelsedag så ringde jag henne innan. Då fick vi börja om. 
Så det kanske inte är jämnt, men ändå, lite jämnt. 

Men ja, då vet ni, och välkommen alla männsker som vill läsa om Azra, personen som jag förärade med ett milslångt tal på hennes examensfest. Jag grät. Kristin grät. Knappt ett öga var torrt. (Det var fler i lokalen)

Nu ska jag sätta mig ner och planera P3Guld-helgen. Denna musikeranstormning av regnstaden. Vi på Musikguiden i P3 kommer ju självklart att göra ett hejdundrandes program under själva kvällen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s